Ett erfaret team som har roligt tillsammans!

Service & Klimat grundades redan 1981 och idag är vi 21 anställda. Det är framför allt våra projektledare Jocke, Björn och Ramin som du som kund möter, åtminstone i första skedet. Jocke är specialist på nybyggnation och energifrågor, Björn på ROT-projekt (Renovering, ombyggnad & tillbyggnad), Ramin på serviceärenden och Daniel på konstruktion.

När vi har träffats och gått igenom förutsättningarna för just ditt uppdrag kopplas vårt serviceteam in och det börjar hända saker på allvar! Du behåller kontakten med din projektledare genom hela arbetet och kan när som helst få svar på dina frågor.

Från det att vi stiger upp på morgonen till att vi går och lägger oss på kvällen tänker vi på inomhusklimat. Nästan så, i alla fall. På Service&Klimat är vi riktiga ventilationsnördar, som brinner för det vi gör. Många av oss har arbetat tillsammans under många år, och tack vare en kontinuitet hos personalen har vi samlat på oss en massa erfarenhet. 

När företaget grundades, av Christer Sjösten, hette det HB Service & Klimatförbättringar Christer Sjösten. Christer finns fortfarande med i företaget och styrelsen där han delar med sig av över 40 års erfarenhet från branschen. Hans kunskaper och värderingar är något vi har nytta av varje dag, och är också en trygg plattform för den verksamhet vi driver idag.

Inriktningen är entreprenader, nybyggnation, service, injusteringar och OVK med energieffektiva lösningar i fokus. Våra kunder är allt från fastighetsbolag och byggföretag till kommuner och industrier.

Service & Klimat ägs idag av Joakim Sjösten och Björn Tibbelin.

Vår bransch har aldrig varit så het som nu, bläddra i vår tidning och läs mer: