Bättre inomhusklimat med rätt luftbehandling

Service & Klimat erbjuder en kvalitativ luftbehandling som förbättrar inomhusklimatet för företag i främst Växjö, Alvesta, Uppvidinge, Ljungby och Tingsryd. Vi är ett expansivt och modernt serviceföretag som jobbar med alla typer av ventilationsanläggningar. Kort sagt, allt inom luftbehandling, projektering av ventilation vid nybyggen och installationer. Vi strävar alltid efter kvalitet, kompetens och kundservice i varje enskilt uppdrag. När du anlitar Service & Klimat kan du vara säker på att du får en luftbehandlingsanläggning som gör skillnad.

Ventilation och luftbehandling

Vi hjälper dig med en kvalitativ luftbehandling med målet att varje ventilationslösning ska vara ändamålsenlig, driftsäker och resurssnål. Vi erbjuder anpassade och kreativa lösningar oavsett om du är i behov av en enkel eller mer omfattande ventilationsanläggning. Med rätt luftbehandling kommer alla som vistas i miljön både må och prestera bättre.

OVK- besiktning

Behöver du hjälp med en OVK i din fastighet? Service & Klimat i Växjö, Ljungby och Åseda har lång erfarenhet av branschen och erbjuder OVK besiktningar för att säkerställa ett bra inomhusklimat och att ventilationssystemet fungerar som det ska. Våra certifierade kontrollanter hjälper dig att se över vilka eventuella åtgärder som behöver göras innan ventilationssystemet kan godkännas.

Skräddarsytt serviceavtal

Är det dags att se över ventilationssystemet? För att en luftbehandling både ska vara energisnål och bidra till ett hälsosamt inneklimat är det viktigt att underhålla ventilationen med regelbunden service. Genom ett serviceavtal ser vi till att du alltid har en väl fungerande ventilationsanläggning. Vi sköter all service, optimering, injustering samt rensning av systemet. Vårt mål är att kunna erbjuda ett prisvärt serviceavtal på en luftbehandlingsanläggning som underlättar för dig som kund.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig?

Med kvalité i fokus arbetar vi med att förbättra inomhusklimatet för företag genom en kvalitativ luftbehandling. För oss är det viktigt att du känner dig nöjd med våra helhetslösningar. När du anlitar oss kan du vara säker på att din ventilationsanläggning uppfyller dina förväntningar. Välkommen att kontakta Service & Klimat i Växjö, Alvesta eller Åseda för en kostnadsfri offert på installation och service. Med en bra luftbehandling kommer alla som vistas i miljön både må och prestera bättre.