Verkstad

För att stödja vår verksamhet, som främst består av olika former av energioptimerade ventilationslösningar, har vi också en egen plåtverkstad. Verkstaden har vuxit rejält under senare år och ligger i direkt anslutning till vår övriga produktion.

Här utförs alla förekommande plåtarbeten, såväl exteriört som interiört. Vi arbetar exempelvis med band- och skivtäckningar, skorstensbelägg, garneringsarbeten och regnvattensystem.

Ett brett sortiment

I den moderna plåtverkstaden tillverkas det som krävs både för utvändiga plåtslageriarbeten som t ex bläck och beslag. Men vi fixar också skräddarsydda och specialanpassade lösningar för alla tänkbara och otänkbara händelser!

Ett bra inomhusklimat börjar oftast på utsidan

För en fastighetsägare är det bra att ha låga driftkostnader och undvika onödigt energiläckage. Hos oss får du hjälp av expertis inom flera olika hantverksskrån samlade under samma tak. Våra ventilationsmontörer och byggnadsplåtslagare arbetar tätt tillsammans med serviceavdelningen.

1 Personlig kontakt

I vår arbetsmodell tror vi mycket på den personliga kontakten och att du som kund alltid har en närhet till oss. För oss är det väldigt viktigt att du känner dig trygg mot vårt kunnande och hur arbetet utförs. Vår grundare Christer Sjösten arbetade på detta vis och det arvet lever vidare i allra högsta grad.

2 Behovsanalys

Det finns så oändligt mycket man kan förbättra i en fastighet, så mycket som kan optimeras, för att hitta den där luftgenomströmningen som skapar friskare och piggare människor. Dessutom är det så, att en investering i en klimatanläggning kan betala tillbaka sig väldigt snabbt. Man slipper onödigt energiläckage med enkla medel. Ibland räcker det med så lite som att byta ett filter vid rätt tid.

3 Vårt förslag

Vi arbetar främst med byggnadsplåtslageri på entreprenad och servicearbeten, men utför även viss tillverkning. Våra kunder består av byggentreprenörer, konsulter, kommuner, fastighetsbolag, andra plåtslagerier och industrier.

4 Genomförande

Idag utför vi jobb i nästan hela Kronoberg. Vårt huvudkontor ligger i Växjö, och vi har även öppnat upp verksamhet i Alvesta. Därutöver jobbar vi i Uppvidinge, Tingsryd, Lessebo kommun.

"De är noggranna och enkla att samarbeta med" - Bengt Swanström

Energieffektiv anläggning

Willo kontaktade oss och ville att vi skulle lämna förslag på deras tillbyggnad och nyproduktion av en industrihall på ca 2000 m2. Eftersom Willos produktion tillför mycket värme, och vissa komponenter som de tillverkar har en noggrannhet på tusendelsmillimeter, krävs ett stabilt klimat

Se fler referenser