Ett friskt inneklimat för en god hälsa

Med ett bra inneklimat kommer alla som vistas i miljön både må, producera och prestera bättre. Service & Klimat konstruerar anpassade helhetslösningar med funktionella system av hög kvalité som är anpassade efter varje unikt uppdrag. Vår inriktning är service och installationer inom ventilation och dessutom utför vi Obligatorisk ventilationskontroll (OVK). En bra ventilationslösning ska vara ändamålsenlig, driftsäker och resurssnål.

Vårt mål är att luften i dina lokaler inte ska märkas. Då har vi lyckats med ett bra inneklimat”

Säkerställa ett bra inneklimat

För att undersöka och säkerställa ett behagligt och hälsosamt inneklimat behöver man stämma av exempel temperatur, luftfuktighet och luftomsättning. Service & Klimat i Växjö hjälper dig att undersöka hur inneklimatet är i din fastighet eller på företaget. För företag som vistas i en miljö med gaser och material som hälsofarliga är det extra viktigt med luftbehandling som säkerställer ett bra inneklimat. Det gör att alla som vistas i miljön både mår och presterar bättre.

Bättre komfort och hälsa

För att vi ska hålla oss friska och hälsosamma är det därför viktigt att luften vi andas in är av bra kvalité. Ett bra inneklimat är en viktig förutsättning för att kunna må bra och prestera bättre. Då människan spenderar en stor del av sitt liv inomhus är det viktigt att säkerställa att inneklimatet är hälsosamt. Därför är det viktigt att ha en väl fungerande och effektiv ventilationsanläggning. Med kvalité i fokus arbetar vi med att förbättra inomhusklimatet samtidigt som vi försöker energieffektivisera byggnader och fastigheter.

Anpassat serviceavtal

För att en ventilationsanläggning ska kunna bidra till ett hälsosamt inneklimat är det viktigt med regelbunden service. Med ett serviceavtal får du en planerad och regelbunden tillsyn så att din anläggning blir optimerad, effektiv och får en längre livslängd. Vi sköter all service, optimering och injustering. Vårt mål är att kunna erbjuda dig ett prisvärt serviceavtal som underlättar för dig som kund. När du anlitar Service & Klimat kan du vara säker på att vi bidrar till ett bättre inneklimat och sätter ditt behov i första hand.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig?

Service & Klimat har lång erfarenhet av olika luftbehandlingsanläggningar för såväl fastigheter, företag och organisationer. Vår ambition är att med kunden i fokus medverka till bra inomhusklimat och lägre energiförbrukning i fastigheter. Med oss som leverantör kan du vara säker på att din fastighets inneklimat är bra. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och offert på hur vi kan hjälpa dig att förbättra din fastighets inneklimat.