Industri Ventilation

När du anlitar oss kan du vara säker på att vi verkligen sätter ditt behov i första hand. Vår verksamhet bygger på samarbete och långsiktighet. Att hitta smarta, kreativa lösningar ingår i vår affärsidé, där målet alltid är att kundanpassa varje uppdrag. Ett ömsesidigt intresse att hitta den bästa energioptimerande lösningen för varje enskilt inomhusklimat är framgångsreceptet för oss på Service& Klimat.

Vi har mångårig erfarenhet att arbeta med industrifastigheter och listan över nöjda kunder är lång – något vi är väldigt stolta över. Det är extra speciellt att arbete med de här projekten för de kräver ofta kreativa lösningar.

Vår arbetsmodell

Idag utför vi arbete i nästa hela Kronoberg. Vårt huvudkontor ligger i Växjö och vi har även öppnat verksamhet i Alvesta. Därutöver jobbar vi ofta i Uppvidinge, Tingsryd och Lessebo kommun. Nedan ser du olika steg över hur ett projekt normalt genomförs med oss.

1 Arbetsgruppen börjar
serviceochklimat

I de här projekten är det vanligt att vi deltar i en arbetsgrupp med beställare och totalentreprenör. Vid flera uppdrag har vi varit ansvarig totalentreprenör och genom vårt stora kontaktnät anlitar vi i vår tur underleverantörer och samarbetspartners.

2 Trygga lösningar
plåttrummor

Vi står för trygghet och engagemang – men också kreativa lösningar. För oss är det självklart att prioritera slutmålet på projektet och därför analyserar vi alltid olika alternativa lösningar. Att kundanpassa varje enskilt projekt är en självklarhet för oss.

3 Täta avstämningar
ventilation

I alla våra större projekt har en dedikerad projektledare utsetts (som givetvis är samma person som är med i den inledande arbetsgruppen). Som beställare håller du kontakten med vår projektledare genom hela arbetet och kan när som helst få svar på dina eventuella frågor.

4 Uppföljning
serviceochklimat-plåt

För att ständigt kunna förbättra oss genomför vi uppföljningssamtal med alla våra kunder. Hittills har vi fått mycket bra respons av våra uppdragsgivare, vilket vi ödmjukt tackar för. Om du är nyfiken på vad andra tycker om oss, se vår referenssida.

"När lokalerna står tomma ställer sig spjället på ett miniflöde för att spara energi. Riktigt smart" – Rolf Andersson, VD, Rottne Industri

Utvecklingslokaler och tvätthall

För Rottne Industri har vi installerat ventilation och kyla i två olika fastigheter. För kylan hittade vi en smart lösning då vi använde kylan från borrhålen på fastigheterna ledde den upp i ventilationsaggregaten via pumpar. Den här kylan blir då i princip gratis då den enda som kostar är driften av pumparna.

Se fler referenser