Vi söker en Ventilationsmontör

serviceochklimat

Är du den vi söker? Hör av dig!

Service & Klimat är under tillväxt, framförallt hemma i Kronoberg men vi får numera jobb även på andra orter. Vi ser optimistiskt på framtiden och utökar därför nu styrkan med en montör.

Service & Klimats inriktning är entreprenader, nyproduktion samt service. Alltid med energieffektiva lösningar i fokus. Våra kunder är allt från fastighetsbolag och byggföretag till kommuner och industrier. Vi är ett glatt och sammansvetsat gäng som brinner för det vi gör. Företaget grundades 1981 och vi är idag 15 anställda. Kärnvärdena i vår verksamhet är Gemenskap, Trygghet och Respekt.

Arbetsuppgifter

Om du är utvecklingsbar montör har vi spännande entreprenadjobb att erbjuda. Jobben är fasta men sällan så långvariga att du är fast utstationerad över längre tid. Rätt person kommer växa i ett varierande och fritt jobb hos oss. Om du har intresse och passande kompetens för servicejobb kan det också förekomma.

Din profil

  • Tidigare relevant yrkesvana. Helst inom vår bransch eller eventuellt som reparatör eller liknande (förutsatt att du är rätt person)
  • God förmåga att ta stort eget ansvar för uppdragen med såväl interna som externa samarbeten.
  • Genuint intresse att utvecklas inom yrket.
  • Körkort

Precis som många andra värdesätter vi personlighet framför formell kompetens. Och vi menar verkligen det! Dina egenskaper behöver därför tangera vår kultur: gemenskap, trygghet och respekt.

Vi Erbjuder

Anställning tills vidare, eventuellt med inledande Provanställning. Arbete heltid, dagtid. Placeringsort Växjö alternativt annan ort i Kronoberg (enligt ök). Körkort krävs, dock ej egen bil.

I denna rekrytering samarbetar vi med vår HR-resurs, Björn Pettersson, Human Solutions AB.

Kontakta gärna Björn vid frågor, tfn 072-215 85 55.

Sista ansökningsdag 2021-06-09 men sök redan idag då vi tillämpar löpande urval.

Välkommen med din ansökan!