”3-glasfönstren gjorde luften stillastående”

Förutsättning
Det är många husägare som väljer att täta sina hus genom att tilläggsisolera eller byta till mer moderna 3-glas fönster. Ibland kan detta ge negativa konsekvenser för inomhusklimatet. Det här var något som drabbade villaägaren Rolf Hunt i Växjö.

Uppdraget
Rolf hade bytt fönster på sin villa och efter en tid kontaktade han oss eftersom han upplevde att luften inne blivit stillastående och upplevdes lite ”tung”. Redan vid första samtalet anade vi hur vår lösning skulle vara och efter ett hembesök konstaterade vi att ett nytt ventilationssystem med värmeåtervinning kunde ta bort Rolfs problem.

Så här säger Rolf om resultatet:
Sedan Service & Klimat installerade det nya ventilationssystemet har vi fått ett riktigt bra inomhusklimat. På köpet har vi dessutom sänkt våra radonvärden ytterligare till långt under gränsvärdet. Jag kan konstatera att de skötte allt – från början till slut – smidigt och snabbt med alla olika hantverkare och det pappersarbete som följer. Jag är mycket nöjd.

Mer information
Är du intresserad av att veta mer om det här projektet eller har något liknande arbete du vill få utfört, kontakta Joakim på 0705- 929110 alternativt joakim.sjosten@serviceklimat.se